Wat mag ik op mijn vakantie naar de Algarve niet overslaan?

Qua reisbestemming / bezienswaardigheid

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het ligt er aan waar jou interesse ligt. Feesten/beesten? In Albufeira,Liberto's disco,The Kiss disco,Bloopers feestcafé,de Strip met barretjes en dancings.Er zijn VVV informatiepunten waar je informatie kunt krijgen. Ga eens buiten het touristengewoel in een kleine Portugese snackbar/restaurantje een Prato do dia eten(dagmenu met vis of vlees keuze)heel simpel maar heel goed.Prijs? Vaak betaal je €4 ,- voor de maaltijd,en heb je beter gegeten dan bij MD. Kasteel in Silves,Haven van VillaMoura,Markt in Quartera,Rijdt het binnenland een stuk in,je komt allerlei kleine leuke plaatsjes tegen. Voor lekker Nederlands eten bij Ed en Cisca in Santa Eulalia,tegen Praia d'Oura /Albufeira aan Prettige vakantie.

ga je met de auto? Neem dan de tijd om de Algarve te verkennen. Mooiste regio van Portugal!

Een lekkere maaltijd Kip Piri Piri! Dat kunnen ze daar maken als geen ander.

je goeie humeur!

sowieso elke kroeg die je tegen komt. Elk biertje is een biertje en dus belangrijk

Frankrijk !

Het oude centrum van Faro, het stadje Silves en de westkaap.

Monte Gordo is een sfeervolle badplaats. Het ligt op enkele kilometers van de Spaanse grens. De traditionele Portugese levenswijze gaat hier hand in hand met de eisen van de hedendaagse vakantieganger. Monte Gordo heeft een 16 km lang zandstrand waar je onbeperkt kan zonnen. Maar ook de actieve vakantieganger komt hier aan zijn trekken. Je kan in Monte Gordo tennissen, squashen, midgetgolfen, wandelen en fietsen. In het centrum zijn leuke winkeltjes, gezellige terrasjes en cafeetjes, voldoende uitgaansmogelijkheden en diverse eetgelegenheden. In het casino is regelmatig een speciale avond met diner en een spectactulaire show.

Ik ben ooit eens naar het stukje Algarve ten óósten van Faro geweest. Naar het dorpje Cabanas om precies te zijn, vlakbij het prachtige stadje Tavira. Vele malen rustiger dan Albufeira enzo, heel landelijk en authentiek, maar wel natuurlijk met goede voorzieningen en prachtige stranden.