wat is het meest typische grieks eiland, kleinschalig met mooie strandjes, karpathos vinden wij zelf het mooist maar daar zijn we al zo vaak geweest?

Weet jij het antwoord?

/2500

Kos schijnt heel mooi te zijn, ik ben er nooit geweest maar mijn ouders zijn er zeer over te spreken!

Kea! Zeer kleinschalig, echt Grieks, relatief weinig toerisme. Goed te bereiken met de veerpont (vliegen op Athene en dan taxi naar de haven) en prachtige strandjes waar geen sterveling komt (met bootje te bereiken). Het midden van het eilandje is heel groen. Je kan er fantastische wandelingen maken. Verblijf op de Red Tractor Farm en je wordt uitstekend verzorgd. Kostis brengt je met zijn bootje naar kleine strandjes of er worden 'hikes' met picknick georganiseerd, ook kookworkshops zijn mogelijk. Kortom, zeer aan te raden!

Wij zijn afgelopen jaar op Karpathos geweest. Inderdaad geweldig. Als je ongerepte natuur en zeer weinig toerisme zoekt dan is Chios misschien een idee. Dit is een heel erg authentiek eiland met erg mooie natuur, schitterende baaien en weinig toerisme.

Ithaki of Ithaka is een heel leuk klein eilandje, waar je naar toe kunt gaan met de veerboot vanaf Kefalonia. Overdag is het rustig en 's-avonds leggen de zeilers aan om op het eiland te gaan eten in een van de vele restaurants. Er zijn maar weinig Nederlanders omdat er maar één reisorganisatie heen gaat.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100