Hoe kan je je het beste voorbereiden op een reis naar amerika?

hoi,

ik ga in de zomervakantie voor het eerst naar amerika op vakantie! :D
Ik ben er nog nooit eerder geweest en heb nog nooit zo lang in een vliegtuig gezeten (we gaan in 1 keer naar las vergas ± 15 uur). en ik zou dus wel willen weten hoe je je kan voorbereiden op de vliegreis en eventueel een cultuurshock.
we gaan ong 3 weken reizen met de camper in het westen van amerika, tussen Las Vegas en San Francisco, ik ben 13 jaar, en heb een MP3 met veel muziek mee :P
alvast bedankt voor de antwoorden!

Weet jij het antwoord?

/2500

las vergas? freudiaanse verschrijving :) vliegreis stelt niet zo veel voor, zorg voor een goed boek en begin uitgerust aan de reis. geen rare dingen meenemen de US douane kunnen heel zeikerig zijn als ze een slechte bui hebben. Cultuurshock? Twee keer zoveel reclame op TV, wat meer bedelaars op straat, bredere straten en hele grote parkeerplaatsen vol met hele grote auto's, verkeersborden met tekst in plaats van plaatjes, verder zul je het verschil nauwelijks merken.

zeker al je koffer pakken. maar je moet veel over amerika weten voor het reis.(en engels praten)

Neem vooral je kleding mee, maar voor de rest is het meerendeels het zelfde als Nederland. TOTAAL geen CULTUURSHOCK. De Reis lijkt lang, maar dat valt mee, als je veel slaapt en leest ofso.

Op dit forum kan je al veel te weten komen over vakantie vieren in Amerika. Zelf ga ik deze zomer ook weer (voor de 4e keer).

Bronnen:
http://forum.allesamerika.com/viewforum.php?f=24

Lees de Wikipagina's over de plaatsen die je wil bezoeken. Zoek ook met je favoriete zoekmachine voor de laatste ontwikkelingen. Ga eens naar een chatroom of maillist met (onderwerpen uit ) die plaatsen. Maak contact met een leuk meisje daar zodat je iemand hebt om leuke dingen te doen, zoals een filmpje kijken, wandelen in een park, concertbezoek en alles wat je leuk vindt.

Bereid je hier op voor; als je eenmaal in Amerka bent geweest wil je niets anders meer! Supermooie natuur afgewisseld met leuke steden om lekker te shoppen en rond te neuzen. Probeer goed te slapen in het vliegtuig eventueel met melatonine (om goed in slaap te komen) Heel veel plezier!

De eerste dag zolang mogelijk rekken. Zo laat mogelijk naar bed dit schijnt het beste medicijn te zijn tegen een jetlag (daar is het 9 uur eerder). Het vliegtuig is een lange zit maar er wordt goed voor je gezorgt bijna alle vlucht maatschappijen geven je een eigen televisie, waar je nieuwe films (met ondertiteling) kan kijken. de USA heeft andere stroomvoorzieningen neem een wereldstekker mee en een verdeeldoos. Ze hebben ook een andere netwerkspanning dus alleen apparaten met een adaptor zullen er werken (overleg dit even met je ouders). Dit is namelijk wel belangrijk om je MP3 ook op te laden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100