Kan je met z'n tweeën op kampeervakantie in een Lotus Elise?

Past er een tentje, gasstelletje, benodigde kleren en een laptop in?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Vast wel. Als je niet veel mee neemt. Zoek maar op internet op hoe groot de bagageruimte is van zo'n auto...die jullie hebben?? :)

Voor mij zou dat wel kunnen. Klein tentje en twee tassen en luchtbed en slaapzak. Niet twee hutkoffers!! Een tas met kampeerdingen, zoals pannensetje en gasstelletje. Met een beetje geluk ook nog wel twee klapstoeljes. Maar of je met z'n tweeen op kampeervakantie kan met zo'n auto ligt dus helemaal aan jezelf. Je wilt niet weten wat sommige mensen menen te moeten meenemen op "kampeervakanties". http://nl.wikipedia.org/wiki/Lotus_Elise

In de achterruimte is een redelijk diepe bak waarin behoorlijk wat ruimte is. Spullen kun je het best in meerdere kleine tasjes stoppen, om zo beter de holle ruimten op te vullen. Achter de stoelen is ook nog een beetje ruimte om spullen neer te leggen. Als je heel heel bescheiden bent in je bagage moet het lukken. Eventueel was je tussendoor je kleding en handdoeken op het vakantieadres.

Het is handig als je zelf ook niet te groot bent, kleiner dan 1.85 Wel een fijn vooruitzicht. Van de tweede link: "Perhaps it biggest downfall if it's your only car. There is not much storage space, but a small bag can be carried behind the rear seats and a small weekend bag for two will fit in the boot. The passenger footwell is also long and a bag can be stored comfortably at the feet of the passenger. "

Bronnen:
http://www.autozine.nl/text/776.html
http://www.elises.co.uk/miscellaneous/prac...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100