In L.A staan massa's immense villa's met meer dan 6 slpkrs, wonen daar dan ook meerdere mensen in of families per villa?

Zijn al die immense villa's bewoond?

Weet jij het antwoord?

/2500

Daar woont gewoon een familie in. Is niet zo heel vreemd hoor. Ik woon ook in een huis met 16 kamers. Toegevoegd na 1 minuut: (Het is in Nederland wel bijzonder, maar in landen waar mensen wat verder van elkaar wonen, is het vrij normaal om -als het geld er is- een sectie te hebben voor gasten. Mijn oom en tante in Australie hadden daar zelfs dubbele badkamers en keukens voor de gasten.)

Er staan er heleboel leeg, omdat de mensen hun hypotheek niet meer kunnen betalen. In San Bernadino County 30% en in LA County 15%. Daar woont dan helemaal niemand.

Bronnen:
http://www.sbsun.com/ci_19549651

Een huis met 6 slaapkamers is heus niet zo uitzonderlijk. Ook in Nederland niet. Kijk maar eens op huizensites als Funda.nl of Jaap.nl Kies bij de zoekopdracht: meer dan 5 kamers. http://www.jaap.nl/huizen/woonhuis/5+kamers/#filter_aantal_kamers En ja, rijke mensen hebben graag een groot huis. Ook gewoon voor alleen maar een familie.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100