Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wat zijn de voor en nadelen van een vakantie naar amerika?

Hoi, ik ga misschien in de zomervakantie naar amerika. Maar alleen als ik 100% zeker weet dat ik echt wil. Ik ben 13 jaar en we gaan ong 3 weeken naar het westen van amerika( als we gaan) we trekken dan met de camper rond tussen bijv las vegas grand canyon yellowstone park en los agles, nu wil ik graag ervaringen, voor en nadelen horen om mijn beslissing definitief te maken. Ik ben 13 jaar, kan goed lang stil zitten en houd van active vakanties

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Vakantie
1.7K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Nadelen: je gaat rond trekken, dus heb niet zo snel contact met andere jongeren. In de zomer is het erg heet in die buurt. Je bent te jong en mag niet gokken in het casino. Het is een eind vliegen. Je kunt verslaafd raken aan het land (wij zijn er al 4 keer geweest).
Voordelen: prachtig! fantastisch! geweldig! En nog goed voor je Engels ook (met accent).
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Bedankt!

Andere antwoorden (2)

Aan de hele reis is maar 1 nadeel. Het is zo lang vliegen. Vooral de laatste 5 uur. Van de oost kust naar de west kust.
Maar voor de rest in een woord geweldig. Je moet niet eens twijfelen... Gewoon gaan.
Mooi weer mooie steeds veranderende omgeving. Aardige mensen...
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
ZOals al gezegd het is een eind vliegen. Daarnaast is het vrij warm in die periode daar. Het kost enorm veel geld om een camper te huren in die periode. Voor hetzelfde geld heb je in Europa een topvakantie. En bij zo een rondreis moet je goed bedenken dat je zeker met een camper heel vaak en heel lang in de auto zit. Bedenk goed of dit voor jou een leuke vakantie is. De eerste keer dat wij zijn geweest hadden we ons nogal verkeken op de afstanden. We hebben toen in 13 dagen het rondje LA, san francisco, las vegas, LA gemaakt en dat was eigenlijk teveel asfalt als ik heel eerlijk ben. Bij de volgende keren hebben we meer tijd genomen of kortere afstanden maar aangezien jullie drie weken gaan is dat wellicht minder aan de orde. Maar... het is een topgebied en je zult zeker een topvakantie hebben. Geen enge ziekten, geen inentingen geen malariapillen, gunstige dollarstand. Grand Canyon is geweldig probeer daar ook een helikoptervlucht te maken. Las Vegas is gezien je leeftijd misschien minder geschikt maar je desondanks kijk je daar wel je ogen uit en zijn er genoeg shows die je kan bezoeken. Ik ben er inmiddels een keer of acht geweest en het blijft gewoon een geweldige bestemming. Als je minder ver wilt rijden/vliegen kan je ook het rondje in Florida overwegen, Orlando, Sanibel, Everglades, Keys en dan Miami. Heel veel plezier!!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding