Wat is een leuk uitstapje voor de hele familie, maar wel overdekt?

We zouden morgen met de hele familie naar een dierentuin gaan, maar wegens de verwachte regen lijkt dat niet zo'n goed idee.

Heeft iemand een idee voor een overdekt, dus droog, uitstapje? Tien volwassenen en drie kinderen van 3 tot 13 jaar.
Liefst zo'n beetje ten zuiden van Utrecht; Vlaanderen mag ook.

Toegevoegd na 20 minuten:
We zijn met 10 volwassenen en drie kinderen. De volwassenen zijn veertigers, vijftigers en één senior van 74. Dus een attractiepark is dan minder geschikt. Iets vinden voor al die leeftijdsgroepen is lastig. Misschien vraag ik wel om iets wat helemaal niet bestaat.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

http://www.oliemeulen.nl/ Overdekte dierentuin in Tilburg. Of ga bowlen.

In Toverland is het erg leuk voor de hele familie! Zie de bron. Dit park ligt in Sevenum (Limburg)

Regenkjassen en laarzen aan, en gewoon gaan. Iets langer dan normaal in het reptielenhuis blijven als het nodig is. Na afloop warme chocomel. En nergens wachtrijen

Wil je een beetje goedkoop dan ga je naar billybird. Je hebt daar 2 overdekte gebieden: een soort kermis (oa botsauto's draaimolens, trampoline). En een gebied met midgetgolf, doolhof, springkussen en ballenbak (ook een grote glijbaan).

ik weet wel wat!!! ga niet naar de dierentuin maar naar de bioscoop zoek dan een film wat jullie leuk vinden en pak dan een grote zak snoep erbij of een bak popcorn dat wordt dan lekker genieten veel plezier!!!!!

Toverland in Sevenum, Speelpark Oranje.

Burgers Bush in Arnhem en het Aquarium daar! Alles binnen. (wel duur)

Ga naar Media park in Hilversum naar Beeld en Geluid erg leuk en veel te doen.

De 'grotten' en de vestingwerken te Maastricht zijn interessant voor groot en klein. Daarna in een cafe genieten van een tas koffie en een stökske vlaoijj!

preston palace. voor jong en oud

Een overdekt (verwarmd) zwembad? Weet niet of er eentje daar in de buurt ligt. Voor de kinderen kun je dan evt zwembandjes kopen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100