Reis met klein kindje! Camper of auto?

Half november vertrekken wij voor 6 weken naar Australie (ik, mijn man en ons zoontje van 2,5). We hebben gekozen voor de route Cairns - Sydney.
We twijfelen of we gaan reizen per camper of per auto. We hebben een camper gevonden (budget HiTop) bij Australia Campers.
Heeft iemand ervaring met deze maatschappij? Voordeel van deze camper is dat hij compact is en dus makkelijk te bereiden.
Maar, we willen ook graag in cabins/lodges slapen. Alleen weet ik niet wat hiervoor het aanbod is in Australie.....

Graag jullie tips/hulp!

Groeten
Lieke

Weet jij het antwoord?

/2500

absoluut met een camper. Er zijn zeer vele natuurparken waar je alleen kan overnachten als je je eigen faciliteiten meebrengt. Camperen is dan een optie, maar dan zit je met allerlei dieren (Slangen / spinnen) die je liever niet in je tent hebt met zo'n dreumes erbij. Je rijdt naar een park, parkeert en je kan meteen gaan wandelen. Ideaal. Ik heb zelf 4 keer een tocht door Ozzie gemaakt (Heb er ook 2 keer een jaar gewoont). Ik had daar een extra grote station wagen waar we met zijn tweeen achterin konden slapen. Dit omdat ik deze auto ook voor werk nodig had. Anders had ik ook een camper genomen. Je kan een camper ook gewoon bij een lodge of cabin kamperen. Maar ik zou geen cabins nemen. Gewoon lekker staan waar je wilt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100