Welk land, niet te ver weg, heeft zomerse winters?

Na een 'fantastische' zomervakantie in Nederland.........willen wij het komende winter nog eens proberen maar dan in een land waar we wel de zon te zien krijgen. In welk land, zo dichtbij mogelijk, is het in onze winter daar nog zomers warm?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Alles onder de Middellandse zee. Tunesië, Egypte, Marokko, Canarische eilanden, Libië, Algerije Bij uitzondering ook, Zuid spanje, zuid italië, Zuidelijke eilanden van Griekenland

Egypte of Canarische eilanden

Ten zuiden van de evenaar, afrika dus als dichtste bij

Opties die nog ontbreken Israel (eilat) en het Jordaanse Aqaba Toegevoegd na 3 minuten: De Azoren en Madeira

Wat zie jij als zomers en wat vind jij niet ver? De Canarische Eilanden, Madeira en de Azoren zijn niet stabiel genoeg in de winter. Egypte is een optie, maar dan wel langs de Rode Zee. Zou persoonlijk voor Dubai kiezen. Op http://www.winterzon.net/ kun je kijken hoe geschikt bestemmingen zijn voor een zonvakantie in de winter en op http://www.zonkalender.nl/maanden/ kun je echt per maand kijken wat de beste zonbestemmingen zijn.

Ideale "winterzon" vakantie bestemming is één van de Canarische eilanden, Tenerife, Gran Canaria & La Palma, altijd boven de 21*C, verder Egypte, Tunesië, Algerije. Ligt er helemaal aan wat je wilt en hoe ver je wilt, maar Zuid Portugal en Zuid Spanje kán ook goed zijn. Goedkoop winterzon vakanties boeken vond ik deze link voor je. http://dolledwazedeals.nl/4769/nu-alvast-uw-winter-zon-vakantie-boeken-voor-een-lage-prijs/ Succes!

Aanvulling: Cyprus en Gambia

De Canarische eilanden hebben een klimaat van 25° het hele jaar door heb ik gehoord.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100