Hoe moet je gaan zonnen op een grind strand? of leuke activiteiten doen? tips graag!

Hoe overleef je een grindstrand.. ben er net achtergekomen dat op mn vakantie bestemming een grindstrand is van plaats zandstrand.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een luchtbed van stevig dik materiaal gebruiken, dat door de steentjes niet zo snel lek raakt. Daarop een grote zachte strandhanddoek en je zont supercomfortabel. Verder niet op je blote voeten lopen, maar bv watersandaaltjes aandoen.

Luchtbed meenemen en half oppompen, dan je daar op zonnen.

koop strandstoeltjes, die hoeven helemaal niet duur te zijn. je word ook erg bruin op het water! ga lekker zwemmen of ga liggen op een luchtbed.

Waarschijnlijk zijn er ligbedden te huur. Of strandstoelen. Of ligplanken. Anders je handdoek op een luchtbed leggen.

op het eerste deel is al vaak antwoord gegeven. Op het tweede deel van je vraag; als het in Frankrijk richting Bretagne of Normandië is kan je vaak prachtige kristallen vinden tussen de stenen op het strand. Deze zitten in opengespleten stenen. Dus als activiteit: kristallen zoeken :)

Je kan gewoon zonnen net zoals je op een zandstrand doet met een luchtbed of je huurt een bedje is het fijn grind kun je ook gewoon op je handdoek gaan liggen. Je kunt in principe alle activiteiten doen op het strand zoals badminton frisbee etc. alleen kun je er natuurlijk geen zandkasteel bouwen. Vergeet geen slippers mee te nemen of zelfs waterschoentjes de steentjes kunnen net als zand heel erg warm worden. Ik wens je een hele fijne vakantie en geniet ervan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100