Wat is er te doen in Corsica voor een jong stel zonder auto?

We gaan 12 dagen en gaan per vliegtuig

Weet jij het antwoord?

/2500

Wandelen is op Corsica heerlijk. Prachtige natuur, niet al te hoge bergen, heerlijk klimaat, geurende kruidenplanten.

Ga (mee-)varen rond Corsica... Heerlijke omgevin, al kan het er best nog wel spoken schijnt het. Verder is het eiland heel mooi, mensen zijn wat star (wederom schijnt).

Als jong stel heb je genoeg aan elkaar en aan de natuur en aan de zon. Houden jullie van dezelfde dingen? Ik kan wel zeggen: wandelen, ............maar ja, als eentje daar niet van houdt..... Lees hier vanalles over Corsica' http://www.vakantie-corsica.nl/site/home.html http://www.arke.nl/vakantie/frankrijk/corsica.aspx http://www.arke.nl/vakantie/frankrijk/corsica/informatie.aspx Maak tijdens uw vakantie op Corsica ook een trip naar Ajaccio waar het geboortehuis staat van de beroemdste Fransman, Napoléon Bonaparte. ............Maar ja, dat moet je maar interesseren. Hier nog wat algemene informatie: http://www.reiswijs.nl/landeninfo/europa/frankrijk/corsica/corsica.html Huur een scooter, in Porto bijvoorbeeld. ..........als je dat kan betalen, als jong stel.

Corsica is prachtig, maar dat had je al door denk ik.... Los van rondrijden (Let op de smalle en stijle weggetjes) en wandelen kan je er ook heel mooi snorkellen. Dit met name aan de westkust. (DIe kant vond ik zowiezo het mooist. De stadjes zijn mooi om te kijken (Hoogtepunt Bonifacio) Verder kan je er lekker luieren en op de boulevard struinen. Er zijn heel veel dure jachten te bekijken in de havens, mocht je dat leuk vinden. Ik lees dat je geen auto hebt. Heb je er al aan gedacht om die te huren? Het is echt zonde van het geld als je maar op een plek blijft. Zeker in 12 dagen kan je heerlijk rondtrekken. Veel plezier!

Bronnen:
http://www.corsica-info.nl/ervaringen/canella.htm
http://www.eautohuur.nl/Home.do?country=Fr...

Aan de oostkust: lange zandstranden met prachtig helder zwemwater. Aan de westkust: grillige rotskust met intieme strandjes. Het binnenland: bergen, beken, wilde zwijnen op de weg. Landschappelijk erg mooie treinreis: Bastia - Ajaccio. Mooie plaats: Bonifacio op de zuidpunt. Als je een rijbewijs hebt en het budget toereikend is: huur een auto om het eiland te verkennen: Corsica is prachtig en landschappelijk zeer afwisselend, maar zonder auto lastig in korte tijd te verkennen. Snorkelen, duiken, zwemmen, wandelen, terras hangen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100