Wat moet je meegemaakt hebben op de ABC-landen, (Aruba Bonaire en Curacao)?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Al je 'moeten' thuislaten. Een dagje met een boot gaan vissen; duiken op bonaire; in willemstad op de lokale markt lamchie eten; op aruba met de auto naar de oude vuurtoren rijden en daar de grootsheid van de natuur op je af laten komen. Verse vis ergens in een lokaal tentje eten. En voor de rest, ga met het ritme en de snelheid van de lokalen. Veel plezier en ervaar het tranquilo van de eilanden. O ja, 's nachts om 2 uur bij een snacktent een kippenpoot eten of ribbetjes.

De zee / natuur of het eten

Snorkelen en scubaduiken is daar heel bijzonder. ( top 3 van de wereld) En wat ook super is: een verse cocosnoot zo van de boom, kapje eraf (laten) hakken ( met zo'n machete achtig kapmes bijv. ) en dan bij de bar ananassap en rum erin halen. Zo'n pina colada heb je nog nooit gehad. En dan in de omgeving waar het thuis hoort. Super! Fijne vakantie!

Op bonair windsurfen!!!

Curacao: de struisvogelfarm, de Blue Curacaofabriek met rondleiding, strand plekjes zoals Grote Knip en Kleine Knip. Bonaire: Het mooie Washington Slagbaai natuurpark met o.a. de flamingo's en leguanen. De slavenhuisjes, de zoutmeren en pelikanen die daar vliegen en duiken in de zee. Aruba: ben ik nog niet geweest

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100