Wij willen graag op vk in Frankrijk lanquedoc / roussilon. Weet iemand mooie plek voor strandliefhebber en wielrenner met bergen?

Graag niet te ver in zuiden. Mijn man wil graag fietsen met bergen en ik hou van strand en boulevard. Cote azur is duur. Wie weet nog iets moois? Ook rekening houden met twee kleine kinderen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je naar de languedoc wil dan zit je toch in zuid Frankrijk. Het is dus een eindje rijden. Heb een camping gevonden, die denk ik aan jullie eisen voldoet.

Bronnen:
http://www.franceloc.nl/activiteiten_diens...

als je richting roquebrune gaat heb je zowel zee als bergen, maar dan ga je meer richting de provence, bij perpignan vind je ook bergen maar zit je niet echt bij de zee, bij de zee is het toch allemaal iets vlakker maar een stukje met de auto en je zit in de bergen, het is maar net wat je er voor over hebt veel succes en een fijne veilige vakantie groetjes karin

Ga zeker niet naar de stranden van Narbonne(ter hoogte) naar de grens want het zijn er uitgestrekte stroken met appartementen. Was zelf in Canet plage, le Barcares en Pont à Nouvelle. Viel tegen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100