Hoe veilig zijn die vakantieveiling aanbieders op internet?

Mijn vraag is of dit echt betrouwbaar is,zijn er mensen met ervaringen,zo ja dan zou ik het graag weten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Mijn ervaring is dat de site prima werkt en dat de aanbieders betrouwbaar zijn. Let echter wel goed op de bijkomende kosten. Soms kun je een huisje huren voor een paar euro en komen er nog ruim 100 euro kosten bij voor schoonmaak, lakenpakketten, reserveringskosten en andere soms vergezochte zaken. Orienteer dus eerst goed, voordat je iets boekt.

Tot nu toe alleen goede ervaringen!!!!

100% betrouwbaar, maar let goed op wat er staat, meestal kan t alleen voor 1 weekend in t jaar en let ook op evt parkeerkosten etc

Heel veilig. Al geregeld wat geboekt en áltijd netjes afgehandeld. Wel tevoren checken wat de normale prijs is.

Vakantieveilingen.nl is wel betrouwbaar. Let wel op, dat je met je biedingen niet de normale prijs overschrijdt.

Vakantieveilingen aanbieders zijn goed betrouwbaar. Zeker als er al een datum is opgegeven bij de veiling zelf wanneer het item geldig is (bv bij musicals). De slechte ervaringen die je lees gaan vaak enkel over enkele aanbieders waarbij je later "op basis van beschikbaarheid" moet reserveren. Dat op basis van beschikbaarheid is het dus even mee oppassen altijd.

Hotelkamerveiling.nl is betrouwbaar. Heb inmiddels de eerste overnachting van deze site "gewonnen", betaald, overnachting geboekt en geweest. Alles ging simpel. Nadeel is wel: pas 5 dagen van te voren daadwerkelijk kamer reserveren. (dus erg kort, lastig met plannen met meerdere mensen etc.).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100