Wat moet je als jongere zeker doen in Bodrum/Turkije qua bezienswaardigheden, excursies..?

Binnenkort gaan mijn vriend en ik samen op reis naar bodrum in turkije.
ik wil er een topvakantie van maken en vraag aan de mensen die iets meer weten over bodrum, mij hier wat meer over kunnen vertellen of hier al naartoe geweest zijn... of zij mij kunnen zeggen wat ik hier zeker als jongere moet gaan doen qua excursies e.d. sporten, markten..?

Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Bodrum heeft een mooi kastee dat je beslist moet bezoekenl. Je kan naar Pamukkale gaan om de witte krijtrotsen te zien en naar Selcuk met zijn ooievaarsnesten. Of maak een tocht met zo'n houten zeilboot (güllet). Houd je van markten aflopen ga dan ook eens naar Milas. Toegevoegd na 1 minuut: kasteel natuurlijk, geen kastee.

Misschien vind je het als jongere ook wel leuk om eens uitgebreid uit te gaan en dat kan in Gümbet. Daar kun je komen d.m.v. een dolmus (busje). Enkele reis is € 1 en duurt slechts enkele minuten. Er zijn veel winkeltjes, barretjes en disco's.

De markt in Milas is zeker de moeite waard. Tip: boek het niet als excursie bij zo'n bureau maar ga met de dolmus. Scheelt je een boel geld.

als je naar dat kasteel gaat, wat al eerder geantwoord was, zou ik heel vroeg gaan.. dus om 8 uur s'ochtends er al zijn.. daarna is het echt een veel te heet hok, waar je niet kan genieten van de zienswaardigheden.. verder kun je dag tochtjes maken met een bootje, zwemkleding mee, deze brengt je naar een paar mooie baaien waar je lekker kan zwemmen, chillen etc. er zijn ook een paar Hammam's hier kun je je lekker laten wassen, dit is helaas man en vrouw gescheiden maar wel een hele leuke ervaring.. Veel plezier daar

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100