Kun je nu veilig op vakantie gaan met het vliegtuig met kans op mexicogriep? Zijn er mensen die nu niet op vakantie gaan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja. Je kan gewoon op vakantie gaan. Er is geen fundamenteel verschil tussen de mexicaanse griep en de normale griep. Hooguit dat de slachtoffers eens niet in de groep ouderen vallen. Maar goed.. Elk jaar overlijden er 1000 man aan de griep Nu is de kans groter dat je het krijgt, maar niet veel groter dat je er aan overlijdt. Lekker op vakantie gaan. Handen wassen en uitrusten. Fijne vakantie.

schat ik forens ELKE DAG met de trein.........net zoveel kans op de mexicaanse......

Ja, je kunt nu veilig op vakantie gaan met het vliegtuig met kans op mexicogriep en ja, er zijn mensen die nu niet op vakantie gaan.

Je krijgt geen Mexicaanse griep van een vliegtuig. Wel zullen er risicogebieden zijn die je beter kunt mijden, maar wellicht is zelfs dat overtrokken. Gewoon doen wat je altijd al moet doen: regelmatig *goed* handen wassen, gezond eten, en een beetje geluk hebben.

Ja, er zijn mensen die nu niet op vakantie gaan. Ikke bijvoorbeeld, ik ga pas in november, maar dat heeft niets met de Mexicaanse griep te maken. Het is waar dat ziektekiemen door de luchtcirculatie in het vliegtuig snel rond kunnen gaan, maar het gemiddelde kantoor in Nederland heeft een niet veel betere luchtcirculatie, dus dan kun je beter ook niet meer naar je werk gaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100