Zijn de winkels op shiphol 24/7 open?

Ik vlieg namelijk aanstaande zaterdag om 05.15.

Weet jij het antwoord?

/2500

Jep. :) achter de douane dan..!

Nee, de kiosk is wel vroeg open en laat dicht. En enkele andere winkels! Maar NIET 24/7

Nee, het meeste is tussen 2400 en 0600 gesloten. Er is wel altijd een barretje open, maar dat bedoel je niet.

Nee± Openingstijden Schiphol Plaza De winkels gevestigd in Shopping Centre Schiphol Plaza (voor de paspoortcontrole) zijn 7 dagen per week geopend van 07.00 uur tot 22.00 uur. Openingstijden Schiphol World Avenue De winkels van Shopping Centre Schiphol World Avenue (na de paspoortcontrole) zijn 7 dagen per week geopend. De winkels openen doorgaans om 7.00 uur en sluiten nadat de laatste vlucht vertrokken is. Niet alleen de winkels zijn dan geopend maar ook de bars, cafés, restaurants en fastfood-eetgelegenheden zijn open voordat het eerste vliegtuig vertrekt.

nee ze zijn niet 24/7 open, zo zit dat: op plaza (voor de douane) is er dan bijna niets open waar je kan shoppen, behalve een barretje of burger king enzo. niet heel interessant dus. maar na de douane, in het taxfree gebied zit het anders. daar gaan de tax-free winkels 1.5 uur eerder open dan de allereerste vlucht vertrekt. dat zijn dus de interessantere winkels waar jij waarschijnlijk heen wilt. aangezien jouw vlucht om 5.15 gaat (weet je dat zeker?) zijn ze dus al voor 4 uur open en heb je ruimschoots de tijd om nog even een rolex te scoren...

Bronnen:
http://www.schiphol.nl/Reizigers/WinkelenO...

De winkels ná de douane (de "SeeBuyFly" winkels) openen anderhalf uur vóór vertrek van de eerste vlucht. Dus ja, je hebt alle gelegenheid om te shoppen.

Bronnen:
http://www.schiphol.nl/Reizigers/WinkelenO...

Ik was in oktober nog op schiphol. 04.00 uur pfff!!! Lekker inchecken, door de douane en shoppen maar !!! ;-))

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100