hoe bel je vanaf nederland naar een nederlands mobiel nummer in turkije?

ik ga vanavond naar turkije maar wat moeten ze intypen als ze me op mn mobiel willen bereiken in turkije?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Diegenen die je willen opbellen moeten met niets rekening houden. Ze moeten jou gewoon bellen alsof je in eigen land was. Hou er wel rekening mee dat de kosten voor bellen naar het buitenland voor jou zijn ! Dus... beter vooraf iedereen verwittigen dat je in het buitenland zal zijn. Alleen telefoon opnemen die je wil opnemen is ook een oplossing.

Heel gewoon je normale mobiele nummer, dus 06-watdanook. Toegevoegd na 2 minuten:   De beller weet namelijk in principe niet waar jij bent. Het netwerk wel: zodra jij in Turkije je mobiel aanzet, geven de netwerken aan elkaar door waar jij bent. Net als binnen Nederland trouwens: daar geven de netwerken (zendmasten) ook aan elkaar door waar jij op dat moment bent. Op die manier kunnen telefoontjes die voor jou bedoeld zijn, altijd naar de juiste zendmast worden geleid; die zendmast maakt dan contact met jouw telefoon. De beller betaalt dan ook het normale tarief; die kan er immers niets aan doen dat jij in het buitenland bent. Jij betaalt wel kosten om gebeld te worden in het buitenland. De verdeling is als het ware als volgt: de beller betaalt de normale kosten, alsof jij in Nederland zou zijn. De gebelde (jij dus) betaalt alle extra kosten die ontstaan doordat jij in Turkije bent.

Als ik naar het buitenland bel naar een nederlandse telefoon. Doe ik er 0031 voor moet je we de 0 van 06 weghalen. Dus 00316...... Groetjes

Vanuit Nederland kiest de beller gewoon jouw normale 06 nummer, dus: 06-12345678. Wil jij iemand bellen vanuit het buitenland, dan moet je eerst het NL-landnummer -0031- kiezen en dan het mobiele nummer zonder de 0. Dus: 0031-6-12345678. Zou je in Turkye direct het 06-nummer draaien zonder 0031, krijg je een gezellige Turk aan de lijn! Fijne vakantie!

Gewoon +31 voor het nummer en de 0 weglaten. Vaak slaat je telefoon het nummer zelf zo op; +31612345678 wordt het dan. Natuurlijk is het juiste antwoord al gegeven, maar ik zie dat niemand je waarschuwt voor de enórme hoge kosten, die dit bellen via mobiel in het buitenland met zich meebrengt. Lees op deze linkjes, hoe je kunt voorkomen, dat je met een rekening van 2000 euro eindigt. Dat is geen leuke verassing als je terugkomt van vakantie. Helaas overkomt het velen. http://www.bellen.com/nieuws/voorkom-hoge-internetkosten-buitenland.aspx http://electronica.infonu.nl/telecom/44127-pas-op-voor-hoge-telefoonkosten-in-het-buitenland.html http://www.funx.nl/index.php/nieuws/digitaal/11086-hoge-kosten-mobiel-bellen-in-het-buitenland-verdwijnen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100