Hoe is het ontbijt in duitsland ?

wij gaan een lang weekend naar duitsland.

het ontbijt doen we smorgens in het hotel.
waar bestaat een duits ontbijt uit ?
zijn het daar alleen harde broodjes of hebben ze daar meestal ook wel gewoon brood of zachte broodjes ?

ik zit namelijk even met mijn zoontje van 1.5 die krijgt hele harde broodjes nog niet door.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In Duitsland serveren ze vaak een internationaal ontbijt. Diverse broodjes (waaronder natuurlijk ook Kaiserbrötchen), maar ook zachte broodjes en zuurdesem brood. Verder bestaat het beleg uit: twee soorten eieren, vleeswaren, kaas, jam enz. Daarnaast natuurlijk yoghurt, muesli en fruit. Genoeg te eten dus.

nee, meestal hebben ze daar ook wel croissantjes of chocolade broodjes

Hoi, Meestal is het een combinatie van broodsoorten en cereals (granen) en fruit en yoghurt. Enfin, keus genoeg en prima ontbijt. Mocht het je toch niet bevallen: In Duitsland heb je overal broodzaken waar je ook terplaatse iets kunt nuttigen. Een tas koffie en een zoet (of hartig) broodje voor een scherpe prijs. Veel plezier!

Dat hangt nogal van het hotel af; van eenvoudig Duits brood met jam, kaas en worst tot zeer uitgebreide ontbijttafels met diverse soorten broodjes, brood, eieren gekookt, geroerd of gebakken, yoghurts met allerlei vlokken, brokken en andere zoetig- en hartigheid. Je zult het dus bij het hotel zelf moeten vragen, wat er op de ontbijttafel staat en of ze speciale wensen voor je kunnen omzetten.

Is altijd wel iets voor de kleine bij. Eitje met plakjes worst, het binnenst van de harde broodjes. Neem voor de zekerheid een pak liga koeken of zoiets mee. kan hij dat eten.

Vroeger kwam ik vaak in Duitsland en zelfs in het goedkoopste pensionnetje of hotelletje kreeg je een uitgebreid ontbijt.

In duitsland zijn er verschillende soorten en heel uitgebreid eten. Je zult nooit te weinig hebben. Uit eigen ervaring

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100