wanneer een vliegticket boeken?

Ik wil graag in juli augustus naar Peru. Nu vind ik het sowieso raar dat de tickets dan duurder zijn, aangezien het daar dan winter is en er een mist hangt, maar toch. Wanneer kan ik nou het beste mijn vlucht boeken? ik zie vaak staan dat hoe vroeger hoe goedkoper is. Maar ben ik dan nu al te laat daarvoor?? ook heb ik zien staan dat omdat het geen populaire bestemming is, de stoelen juist goedkoper worden. Maar ergens anders lees ik weer dat het daarom juist duurder wordt. Wie kan mij helpen?
In december kon ik boeken voor 850 euro, terwijl het dan zomer is. Nu vind ik alleen vluchten van >1200 euro.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

helaas te laat voor een goedkoop ticket. Op die mooie aanbieding zou ik in juli zeker niet op rekenen. Probeer diverse ticketzoekmachines. en wees flexibel met je data. een dag eerder of later kan heel veel schelen. Boek snel, want de komende weken komen er heel veel nieuwe brandstof-toeslagen.

Bronnen:
http://www.mobissimo.com/search_airfare.php
www.momondo.com
www.swoodoo.com/nl

ik zou nou boeken hoe eerder hoe beter of ga naar een reisbureau en vraag om hulp

In Belgie heb je de Joker-reisbureaus. Zij houden steeds goede promoties in de maand januari. Dan kan je de meest voordelige vluchten boeken.

Alle sites bezoeken en meerder ticketburo's bijv world ticket centre in A'dam. Kijk ook op Duitse en Belgische sites

je gaat pas een vliegticket kopen als je genoeg geld hebt duh dus doe ff normaal en spaar en even voor dat is het handigst

Bronnen:
jaja kom daar maar ff op

Als je tijdens een schoolvakantie weg wilt dan is het inderdaad slim niet meer te lang te wachten. Tip: op onderstaande site 'vliegen naar Lima' kan je een alert aanmaken die het je laat weten wanneer je toe moet slaan!

Bronnen:
http://www.vliegennaar.nl/vliegen-naar-lima

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100