Binnenkort toeren in mijn eentje door Amerika voor 6 maanden. Kunnen jullie mij wat tips geven?

Ik heb een aardig budgetje opgespaard, en wil in Amerika gewoon rondrijden naar waar de zon en maan mij brengt. Ik wil zoveel mogelijk gezien hebben, en me graag onder de mensen begeven. Zo zou ik graag naar musea, open lucht-theater, open lucht muziek (beetje country, blues, poprock muziek), en ik wil ook van de natuur genieten..
Een goede voorbereiding is het halve werk, en heb zo hier en daar al wat uitgekozen.. kunnen jullie mij nog wat tips geven? Ik sta voor alles open.. zelfs voor een uitzending dr Phill ;)

Toegevoegd na 45 seconden:
mag je eigenlijk zo lang in Amerika blijven?

Weet jij het antwoord?

/2500

Zoals Stippel al zei; regel je visa van te voren!! Natuurlijk moet je New York gezien hebben. Echt bijzondere stad en je ontmoet er ook veel verschillende mensen. Volop musea, muziek en bezienswaardigheden. Verder zou je kunnen proberen om iedere staat te bezoeken. Ze hebben allemaal zo hun bijzonderheden. In het westen lijkt mij de Mount Shiasta de moeite waard. Ben er zelf niet geweest, maar het moet daar prachtig zijn.

Wij hebben een leuke persoonlijke website gemaakt met ondermeer heel veel info rond onze rondreizen door Amerika op http://www.reisfanaten.be/nl/rondreizen/west-amerika/ Er is ook een vraag/antwoord sessie waar een deel van je vragen een antwoord hebben. Succes en goede reis.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100