Als je naar een hotel gaat met een kans op bedwandsen. Wat kan je dan het beste doen om geen last ervan te krijgen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er zijn hoeslakens met hierin een laagje kunststof voor incontinente mensen, die zou je kunnen kopen en meenemen en over het matras doen zodat ze er niet door kunnen komen. Liefst dan nog twee die je aan elkaar naait en alleen bij het voeteneind open laat zodat je die als een zak over het matras kan doen. Verder zou ik zeker ook een insectenspray meenemen en tussen matras en hoes spuiten.

Bronnen:
http://www.smulderstextiel.nl/incontinenti...

lijkt me dan geen goed hotel je kunt je een matrashoes meenemen voor bescherming of je eigen beddengoed maar beter is een een andere hotel waar het schoon is

Goed de lakens controleren op kleine bloedvlekjes. Een bedwants verliest na zich volgezogen te hebben wat van zijn naaginhoud, en dat is te zien op het beddengoed in de vorm van kleine bruine vlekjes of stipjes.

Niet naar dat hotel gaan.

Je kunt er beter niet heen gaan. Bel het hotel en vraag je geld terug. Bij de volgende link kan je zien wat voor gevolgen bedwantsen kunnen aanrichten bij de mens. Ik zou het er niet op wagen! Je kunt er behoorlijk ziek van worden.

Bronnen:
http://www.rivm.nl/infectieziektenbulletin...

Ik nam ooit op verre reizen altijd zo'n lichtgewicht lakenzak voor in een slaapzak mee (zonder de slaapzak dus) die schijnt daar al tegen te helpen, heb je gelijk geen probleem als het beddengoed niet helemaal fris lijkt. Wel 1 tip: koop een gekleurde of verf hem met textielverf in een rare kleur want die van mij hebben ze ooit in Turkije (per ongeluk) met het beddengoed afgehaald (gingen ze blijkbaar toch opeens mijn bed verschonen tussendoor, zo zag het bed er niet uit....), en toen heb ik daarna ALLE voorraden lakens door moeten worstelen om hem weer terug te vinden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100