Kan je als 14 jarige alleen op reis naar egypte zoja hoe dan (met welke orginisatie etc.?)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Vergeet niet, dat je voor deze begeleiding moet betalen! mijn nichtje van 12 ging alleen naar de Canarische Eilanden. 100 euro! Ze werd een beetje bezig gehouden onderweg, en verwend met allemaal leuke dingetjes, en is veilig en wel afgeleverd en opgehaald. Ik weet niet wat de kosten voor de trip naar Egypte zijn. Ik vraag me wel af waarom je in deze tijd alleen naar Egypte wilt reizen. Lijkt me niet echt verstandig. Toegevoegd na 3 minuten: Ow, en niet elke organisatie bied deze begeleiding aan...en alle voorwaarden verschillen ook per maatschappij. Toegevoegd na 4 minuten: ...en daarmee de prijs waarschijnlijk ook.

Tot en met je 14e moet er een volwassen begeleider bij zijn. Dat mag ook een stewardess zijn. Vanaf je 15e mag je alleen reizen. Maar of het verstandig is om alleen naar Egypte te gaan, weet ik niet. Met een georganiseerde jongerenreis is het een stuk veiliger.

Ik neem aan dat je per vliegtuig gaat, de regels hierover verschillen per vliegtuigmaatschappij. Er zijn wel voorwaarden aan verbonden, je moet begeleid worden door een volwassenen tot het vliegtuig vertrekt en je moet ook opgehaald worden in Egypte door een volwassene. Maar het kan dus wel

Bronnen:
http://reizen-en-recreatie.infonu.nl/diver...

Je springt wel met je vragen stellen van de hak op de tak. Je gaf een poosje geleden aan dat je anorexia hebt. Dan vraag je weer welke tijden pokemon op TV komt. Nu wil je weer alleen op reis naar Egypte. Probeer eerst eens volwassen te worden en gezond en ga dan is over dit soort reizen denken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100