welke websites kan ik bezoeken om voordelige tickets naar de USA te boeken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Probeer www.cheaptickets.com ( ook handig voor eventuele binnenlandse vluchten ). Kijk voor de zekerheid na het uitkiezen van een vlucht ook op de website van de maatschappij zelf. Succes.

www.vliegtickets.nl

Probeer www.chase.nl Vervolgens het ticket boeken via de desbetreffende goedkoopste vliegmaatschappij

Vliegwinkel.nl cheaptickets.nl en expedia zijn ook de moeite waard. Check ook luchtvaartmaatschappijen zelf voor evt aanbiedingen: klm, lufthansa, transavia... ... Ps let vooral op de prijzen zijn die all in tax en dat soort onzin

worldticketcenter.com

JETAIR ZE HEBBEN GOEIE REIZEN

Ik heb goeie ervaringen met Ebookers, ook vanwege lage bijkomende kosten en je ziet meteen de uiteindelijke prijs. Maar kijk voor de zekerheid altijd bij meerdere zoekmachines. Probeer daarnaast flexibel te zoeken op een paar dagen eerder en/of later. Op BasicReis vind je een overzicht, met naast Ebookers nog meer bekende zoekmachines en nog wat tips.

Bronnen:
http://www.basicreis.nl/vliegtickets.htm

Kijk eens op www.schiphol.nl vul je gegevens in en dan krijg je verschillende aanbiedingen van verschillende maarschappijen . En het heel overzichtelijk krijg direct overzicht van kosten overstap en tijden .

Ik kijk altijd bij ebookers daar kan je ook gelijk een auto bij huren of kijk even bij exitreizen .

Soms op de sites van de luchtvaart maatschappijen zelf is het goedkoper dan op al die andere sites. Dit heb ik nu 2x gehad met vluchten naar usa en canada

Exit-reizen.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100