Wat is de beste manier om een last minute reis te boeken ??Via Internet, of op goed geluk naar een reisbureau gaan, of wat anders???

Weet jij het antwoord?

/2500

De beste manier is om de vrijdag voordat je op vakantie gaat gewoon naar het reisbureau gaan... Of als je echt niet vooraf wilt weten waarheen je vertrekt. De dag van vertrek gewoon op Schiphol boeken. Dan kan je best wel eens voor een paar tientjes p.p. een week aan de 'Costa', of 'Playa' zitten...

Op Schiphol heb je een bali waar je ook nog lastminutes kunt boeken. Je weet dan voordat je op Schiphol aankomt dus echt helemaal niet waar je naar toe gaat, maar het is wel de allervoordeligste manier. En ook wel lekker spannend!

Je ziet bij reisbureaus dat ze vaak een aantal last-minute aanbiedingen hebben op een reclamebord buiten. Meestal is er dan weinig of geen keuzen in de vertrekdatum maar ik heb ze gezien voor minder dan €500,00 naar Egypte all-in in een 5* hotel.

Dit is misschien wel een leuke site voor je dan. Vakanties die op het laatste moment nog niet zijn verkocht worden hier voor heel weinig geveild.

Als je wel wil weten waar je naar toe gaat kan je ook even rondsurfen. Op de meeste sites van reisbureau's staan ook lastminutes

www.hotelmeteen.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100