Iemand tips oor een leuk vakantiehuisje op 1 van de waddeneilanden? Minimaal 4 personen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Op vakantiebungalows waddeneilanden kreeg ik 55500 hits. Bij de links een voorbeeld voor Schiermonnikoog. Succes!

Elk Waddeneiland heeft z'n eigen VVV, en op die sites kun je precies aangeven wat je zoekt en in welke periode - dan krijg je alle beschikbare huisjes te zien inclusief prijzen en specificaties. http://www.texel.net/ http://www.vlieland.net/ http://www.vvvterschelling.nl/ http://www.vvvameland.nl/ http://www.vvvschiermonnikoog.nl/ Veel plezier alvast!

Ik ben toen naar Dennenoord gegaan op Texel.. http://www.dennenoord.com/nl/ Destijds was er een aanbieding, 75 euro voor een midweek (pp), via de Flair.. Het was een leuk huisje, niet heel speciaal maar van alles voorzien! Op de website staan ook aanbiedingen!

Wij zijn op texel geweest bij De Krim super leuk, mooie en compleet. Je hebt er ook blokhutten en caravans! ff googlen

Ik ben jaren terug op Terschelling geweest en heb toen in een huisje voor 2 personen gezeten. Ernaast stond een huisje voor vier personen. Dat is van dezelfde eigenaar. Ik vind de huisjes prima liggen: vlak bij het dorp en een klein stukje fietsen naar het strand. Verder zijn er op Terschelling ook duinen en bos, dus voor ieder wat wils! Oja, en het stadje West-Terschelling is ook leuk om te bezoeken! http://zoekenboek.vvvterschelling.nl/nl/accommodaties/vakantiewoning#view-/nl/accommodatie/huisje_annienetta/0/?mp=0&specials=0&specialId=0 Toegevoegd na 14 uur: Hmmm, wel verdacht dat ze van het interieur maar 1 fotootje geplaatst hebben. Nou, dit huisje ziet er anders ook schattig uit: http://www.molenhuisje.op-terschelling.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100