Camper huren in de VS: zelf je persoonlijke uitrusting kopen of die erbij huren?

Wij gaan deze zomer rondtrekken door een stukje VS. Bij het huren van een camper kun je een persoonlijke uitrusting bijhuren met een slaapzak, handdoeken en dat soort spul, en een kampeeruitrusting met basisspulletjes. Ik heb het idee dat het goedkoper is om die spullen bij de eerste de beste WalMart zelf te kopen. Heeft iemand daar ervaring mee?

Toegevoegd na 11 minuten:
De prijs van de personal kit is 50 dollar per persoon en de provisioning kit (kampeerspulletjes) is 100 dollar. Voor mijn gezin komt dat op 350 dollar alles bij elkaar.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het ligt eraan wat de prijs van het pakket is en wat er verstaan wordt onder een kampeeruitrusting met basisspulletjes, als bij het laatste ook de pannen, borden etc horen, dan kun je het er beter bij kopen. Hoort dat er niet bij, dan kun je volgens mij net zo goedkoop even wat badtextiel bij de Walmart halen. Vergis je trouwens niet in de prijs van een slaapzak, die kan best tegenvallen. Als je thuis enkele goede slaapzakken hebt, zou ik die meenemen. Toegevoegd na 15 minuten: Oke, ik heb even rondgekeken op de site van wallmart ( http://www.walmart.com ). De goedkoopste slaapzakken heb je er al voor $ 14,88. Een handdoekset met zes stuks (van verschillende groottes) komt op zo'n $ 22,-. Dus qua personal kit ben je goedkoper uit als je gewoon even naar Wall Mart gaat. Wat betreft de provisioning kit... Ik weet niet wat daar allemaal in zit, dus daar is moeilijk een uitspraak over te doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100