Is het slecht voor de telefoon om elke nacht de stekkers ervan eruit te halen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

als het een oplaadbare telefoon betreft lijkt het me beter deze er niet uit te halen. Toegevoegd na 1 uur: bij een 'normale' telefoon is het geen probleem. kun je 's nachts ook niet in je slaap gestoord worden.

Dit kan geen kwaad Toegevoegd na 1 minuut: Nog voor de verbinding noch voor het opladen.

Voor een vaste lijn kan het nuttig zijn tijdens onweer. Voor de rest is het niet schadelijk (draadloos of vast) om de stekkers er uit te halen, maar het is wel zinloos.

Je kan alleen de stekkers zelf kapot maken als je ze zo vaak in en uit het stopcontact haalt. Misschien vind je het handig om zo'n klik aan klik uit systeem te kopen dat steek je in het stopcontact en daarin je stekker en dan kan je hem met een afstandsbediening aan en uit doen. Ik heb zon pakketje gekocht voor 10 euro bij de Action.

De telefoon lijdt er helemaal niets van.

Nee hoor dat kan geen kwaad. Als het geen ouderwets toestel is, dan kan je het toestel ook gewoon uitzetten.

Ik ben benieuwd waarom je dat zou willen. Als het je erom gaat niet gebeld te kunnen worden op je vaste lijn, kun je ook volstaan met alleen de telefoonkabel loshalen. Dan verstoor je het oplaad- en herlaadproces van de handsets sowieso niet. Igv mobieltje: aan-uitzetten maakt niet uit. Igv oude telefoon zonder batterij: maakt ook niet uit.

Nee,dat kan geen kwaad,maar je loopt wel de kans een eventuele noodoproep van een naast familielid te missen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100