Hoeveel telefoonnummers kun je op SIM-kaart opslaan

ik weet dat dit netwerk afhankelijk is en dat er in het verleden 16k en 32k kaartjes waren, maar hoe ver zijn ze tegenwoordig.

(ik weet dat het telefoongeheugen genoeg ruimte heeft, maar ik gebruik met opzet het SIM geheugen voor het geval mijn toestel overlijdt.)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Natuurlijk afhankelijk van hoeveel informatie je bij het nummer opslaat.. Simkaart: Geheugen, capaciteit en overige kenmerken * De simkaart is te beveiligen tegen misbruik door middel van het instellen van een pincode. * Het geheugen van de simkaart is 32 Kb. * Het aantal 06-nummers dat u kunt opslaan is 200. * Het maximale aantal tekens per 06-nummer/naam: 30 (afhankelijk van uw toestel kunt u maximaal 12, 16 of 30 tekens invoeren). Toegevoegd na 54 minuten: Samsung heeft nu een simkaart gepresenteerd, de zogenaamde S-SIM, waarop maarliefst 1 GB geheugen aanwezig is. Het kaartje houdt zich aan alle standaarden voor simkaarten, en heeft ook dezelfde afmetingen. De extra grote capaciteit is mogelijk door de simkaart van flashgeheugen te voorzien. Meerdere fabrikanten ontwikkelen dit soort simkaarten. De nieuwe simkaart van Samsung met 1 GB geheugen is echter uniek door zijn grote omvang. Dankzij zo'n grote capaciteit simkaart is een apart geheugenslot minder noodzakelijk. Samsung demonstreert de simkaart tijdens Cartes 2006, een speciale beurs over geheugen- en identiteitskaarten. http://www.telecomwereld.nl/n0001493.htm

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100