Ben ik opgelicht door mij een batterij te verkopen die ik in eerste instantie niet nodig had?

Het scherm van mijn telefoon was kapot. Deze heb ik naar een telefoon winkel gebracht om te laten maken. Toen ik hem wilde ophalen bleek hij niet meer aan te gaan. Volgens de verkoper kwam het door twee puntjes in de batterij. Ik had dus een nieuwe batterij nodig. Deze heb ik gekocht en nu doet alles het weer.
Maar: Voordat ik de telefoon af gaf was er geen probleem met de batterij. Alles werkte.
Nadat hij eraan heeft gezeten om het scherm te vervangen blijken er puntjes op de batterij te zitten en dit zou de oorzaak zijn van het feit dat de telefoon niet meer helemaal opstartte.
Is dit een logisch verhaal? Het zou natuurlijk kunnen dat het defect er al was maar dat het pas gevolgen had voor het gebruik doordat hij in de buurt van de batterij moest sleutelen. Maar hij zou ook expres de batterij kapot kunnen hebben gemaakt zodat hij weer wat extra's verkocht?
Het gaat om een iPhone 5s, al een paar jaartjes oud. Op de bijgevoegde foto staan de twee puntjes die op de batterij zaten.

Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Je bent opgelicht wanneer de reparateur de schade heeft veroorzaakt en jou daarvoor laat betalen. Heeft hij de schade niet aangericht dan is hij (uiteraard) ook niet verantwoordelijk en zijn de kosten terecht voor jou.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100