Is het mogelijk om je bestanden van je ouwe mobiel naar je nieuwe mobiel te overzetten en zo wel hoe?

Ik heb een nieuwe toestel gekregen met dezelfde telnummer maar wel met een andere kaart. Mijn ouwe kaart is nu geblokeerd omdat ik de nieuwe heb geactiveerd. Kan ik nog mijn bestanden filmpjes,fotos, downloaden van mijn ouwe mobiel naar mijn nieuwe verplaatsen of kan dat niet meer?

Weet jij het antwoord?

/2500

waarschijnlijk kan je de bestanden op je laptop/computer zetten en dan opslaan. dan moet je het nieuwe mobieltje ook eraan koppelen en sla je het bestand daarin op. het heeft het zelfde effect als een usb stick.

Je kunt in by Google play apps downlo a den om dit over te zetten. Deze kan dan alle contacten, berichten , bepaalde apps, wallpapers en muziek overzetten, etc. het licht er klein beetje aan welk merk telefoon je hebt. Ik heb een HTC en deze heeft het programma er al in zitten, maar dit is ook te downloaded in de app store. Samsung heeft hier ook een app voor. Ik zou gewoon zoeken op merk naam van je telefoon en dan kijken welk programma daarvoor is. je moet dan dat zelfde programma op je oude installeren en de apps doen de rest. Misschien is het raadzaam om alles ook op een computer te zetten. Dit is vaak simpel te doen Door middel van een sub datababel aan te sluiten op je pa. En dan bij computer kijken. Daar staat als extra apparaat je telefoon. NJ u kun je met verkenner de inhoud van je telefoon naar je computer back upper.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100