Als je aan de telefoon bent, word je whatsapp bericht dan afgeleverd of blijft er dan voor de verzender 1 streepje staan?

Hallo

ik wilde graag weten hoe dat nu precies zit

gisteren stuurde ik iemand een whatsapp bericht, er kwamen direct 2 grijze streepjes te staan, die blauwe streepjes kwamen pas een uur later.
die persoon zei dat hij aan de telefoon zat, maar dat geloof ik niet, omdat ik dus dacht dat je dan maar 1 streepje zou zien tot die persoon ophangt.

ik zou graag wat meer duidelijkheid willen daarover

mvg

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, programma's als whatsapp draaien constant op de achtergrond, dus kunnen goed al ontvangen worden tijdens het bellen.

Als jouw app-ontvanger enkel op een GPRS verbinding zit zal op het moment van een telefoonverbinding de dataverbinding worden gesloten. Op dat moment zou je als verzender van een appje maar 1 vinkje te zien krijgen. Bij elke andere verbinding (UMTS, HSDPA, 4G, WIFI) blijft de dataverbinding tijdens een telefoongesprek intact. Op dat moment zal je als verzender van een appje altijd twee vinkjes krijgen.

http://www.girlscene.nl/p/14843/wat_betekenen_de_blauwe_vinkjes_op_whatsapp_ http://www.girlscene.nl/p/14923/de_blauwe_vinkjes_op_whatsapp_kunnen_uit Mijn eigen ervaring is: de blauwe vinkjes werken niet altijd maar meestal wel, soms heeft de ander al gereageerd en is het nog steeds grijs. Met deze vinkjes krijg je dit soort gedoe.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100