Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Welk Telefoon abonnement? Incl. voordelig buitenland bellen.

In de bijlage zie je mijn huidig abo + rek. (SO E106,-) Zoals je ziet, blijf ik met binnenland bellen, binnen mijn bundel. Echter naar buitenland bellen maakt de telefoonrek. enorm duur. Nu kan ik een nieuw abo afsluiten, zoals je ziet in de bijlage. Is deze geschikt? Betaal ik dan niet veel meer dan nodig? Ik kan bij HI bijv. een abo vinden van 575 belminuten + Dubbel sms, voor ong. 40 euro meen ik. Echter zit je dan nog steeds met buitenland(belgie) bellen wat het duur maakt. Het voordeel bij KPN is dat ik 60% korting krijg op buitenland bellen. Maar wellicht zijn er meer mogelijkheden die zorgen voor een goedkopere rekening?? Internet of Telefoon is niet van essentieel belang.

Hier vind je de tarieven per minuut bij kpn zakelijk : http://www.kpn.com/zakelijk/mobiel/tarieven/BedrijfsFlexibel.htm

en hier van wat ik nu heb : http://www.worldwidedesktop.nl/smt/user/upload/File/kpn_bedrijfsbundel_tarieven_overzicht.pdf

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Telefoons
693

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Ik zou een keer op www.ben.nl kijken die heeft heel eg goedkope abbonementen
(Lees meer...)
Bronnen:
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Waarom een abbo nemen en niet bellen bijvoorbeeld via onderstaande link? Er zijn meerdere van deze links op internet te vinden. Gewoon zoeken naar " goedkoop bellen naar buitenland via mobiele telefoon"

http://www.goedkoopbellen.nl/nl/index2.php
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding