Is het mogelijk om mijn oude whatsapp-berichten over te zetten op mijn nieuwe mobiel terwijl whatsapp al is gebruikt en ingesteld?

Ik heb een nieuwe telefoon en mijn oude whatsapp-berichten zijn niet overgezet. Kan ik doormiddel van het oude SD-kaartje in de nieuwe telefoon te plaatsen (er zit nu een andere SD-kaart in), het mapje whatsapp-berichten selecteren en overzetten naar het intern geheugen van mijn nieuwe mobiel? Zo ja, hoe moet ik dat doen? En hoe zit het met de berichten die al op de telefoon staan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Of je de berichten 1 op 1 kunt overzetten, weet ik niet precies. Je zou eens kunnen proberen het gesprek te archiveren. Houd je Whatsapp-gesprek lang ingedrukt, en je ziet o.a. deze optie verschijnen. Het gesprek wordt dan extern opgeslagen, dus inderdaad bijv. op je SD-kaart. Als je doel slechts het bewaren van deze berichten is, zijn er ook andere opties. Houd een Whatsapp-gesprek lang ingedrukt, en je krijgt de optie dit gesprek te e-mailen. Je krijgt dan het bestand in formaat .txt aangeleverd in je mailbox.

Bronnen:
https://www.whatsapp.com/faq/nl/bb/20888029

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100