Welke provider is het beste in deze situatie, zie uitleg?

Een stelletje gaat op vakantie naar Egypte en wil contact houden met thuisbasis. Het eigen abonnement is met internet, dus kans is groot dat er daar per ongeluk op geklikt word. die laten ze dus thuis. Er zal wel een prepaidkaartje meegaan, Welke Provider is hier voor het meest geschikt? Dus met welke nederlandse provider kan men het beste bellen en smsen vanuit egypte? het goedkoopst?

Toegevoegd na 6 minuten:
en het gaat dus alleen om bellen en smsen, internet willen ze niet!

Toegevoegd na 1 uur:
NOGMAALS, HET GAAT NIET OM INTERNET. de reden dat ze hun eigen telefoons niet meenemen is omdat ze in het buitenland geen internet nodig hebben. HET GAAT ALLEEN OM BELLEN EN SMSEN.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Op de onderstaande link staan alle tarieven van bellen vanuit egypte

Bronnen:
http://www.vakantiebellen.com/landdetail.a...

Is in alle gevallen schreeuwend duur. Koop daar lokaal een prepaid kaart met internet. Daarna kun je je nieuwe tijdelijke nummer doorgeven aan je Nederlandse familie en kennissen.

In het buitenland ga ik altijd gewoon na een internetcafé, dan kom je nooit voor een financiële verassing te staan bij thuiskomst.

Ben zelf geregeld in egypte,en bel dan wel voor uren naar de thuisbasis.Zelf ga ik te werk als ik daar ben.Ga naar het internet cafe elke straat/steeg heeft er wel een kosten per uur nog geen euro,type dan www.voipbuster.com dat scherm komt binne 1 min en is dan start klaar, en bellen maar naar alle vaste nr in de e.e.g gratis dat is dus niet duur toch?en voor het sms gedeelte gebruik ik www.smscity.com en de koste daar voor zijn nog geen 8 euro ct per 160 tekens.Bijde fima,s komen van eigen bodem. Hoop dat u er wat aan heeft vr.gr brommobieltje

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100