Kan je met een t-mobile prepaid simkaart ook een Hi onbeperkt online-bundel kopen?

mijn abonnement voor t-mobile is onlangs afgelopen, ik gebruikte eigenlijk alleen het internet ervan en daarvoor betaalde ik 18 euro per maand. ik zie nu dat je bij Hi met een voordeelbundel voor een maand onbeperkt internet kan kopen voor maar 7,50.
ik heb nu nog steeds de t-mobile prepaid kaart en zou graag de bundel van Hi willen kopen maar ik kan nergens vinden of dat eigenlijk wel kan.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee, dat kan niet. Wanneer je een bundel van Hi wilt kopen, heb je hiervoor een Hi simkaart nodig. De T-Mobile simkaart kan hier niet voor gebruikt worden. Let op dat je bij de overstap van T-Mobile naar Hi niet vergeet je nummer mee te nemen. Ook naar prepaid toe is het mogelijk om je telefoonnummer te porteren, vergeet hier dus niet naar te vragen bij het aanschaffen van je Hi simkaart.

Voor zo'n onbeperkt internetbundel van Hi moet je natuurlijk wel een prepaid kaart (simmetje) van Hi voor je telefoon gebruiken. Het bedrag van de internetbundel wordt dan van het saldo op je Hi prepaid kaart afgeschreven.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100