Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wat betekend lease bij telfort?

Ik heb de reclame van telfort gezien voor de smartpackers. Kort daarna ben ik naar de site van telfort gegaan en heb de Samsung Galaxy S4 mini gezien voor €22,-. Maar er staat Lease of koop het toestel, maar als het abonnement afloopt en je heb lease gekozen, moet je het toestel dan weer teruggeven of mag je het toestel houden?

Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
in: Telefoons
681

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Leasen is eigenlijk een soort huren. Je betaalt een vast bedrag per maand, afhankelijk van het toestel en je wordt geen eigenaar. Het is mogelijk om een toestel voor 1 of 2 jaar te leasen. Iedere aanbieder heeft zo haar eigen voorwaarden. Maar altijd is het toestel verzekerd en moet het gerepareerd worden, dan krijg je binnen 1 dag een leentoestel. Je kiest zelf welk toestel je wilt leasen, en daarmee ook het bedrag dat je per maand kwijt bent aan je toestel. Als het abonnement afloopt, kun je je toestel omruilen, inleveren of overnemen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Als je leaset moet je het toestel als je abonnement afloopt weer terugsturen aan de provider.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding