Apple account verwijderen, nieuwe erop, heb je dan je apps nog?

Een kennis heeft iphone, maar met apple account van een vriend. Nu wil mijn kennis een eigen account. Wat als je de account die hij nu " leent " weg haald? Gaan de apps dan ook weg? Of moet je die handmatig verwijderen? Iphone kan niet gereset worden wegens gegevens werk.

Weet jij het antwoord?

/2500

Volgens mij houd je de apps nog, als je gewoon een nieuw account aanmaakt en daarmee inlogt op je iPhone. Maar dan kun je de apps die er al op staan niet meer updaten, omdat die gekoppeld zijn aan het oude account. Als je die wilt updaten, krijg je de vraag om het wachtwoord van het oude Apple account in te voeren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100