waar kan ik een gekleurde iphone vinden?

ik zag op internet een afbeelding van een iphone waarvan de achterkant roze is, en ik vroeg me af waar je die kan kopen. Weten jullie misschien een site waar ik hem kan vinden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Deze site geeft alle site's aan waar de roze behuizing voor je iPhone te koopt is: http://www.twenga.nl/roze-iphone.html . Kijk goed naar welke iPhone je hebt want er zit bijvoorbeeld wel degelijk verschil de tussen de iPhone 4 en IPhone 4S, kijk ook goed of de site's betrouwbaar zijn doormiddel van het opzoeken van verschillende recensies. Overigs zou ik wel uitkijken met het vervangen van het scherm en dit wel door een winkel/specialist laten doen! (Achterkant is makkelijk zelf te doen met een filmpje van YouTube.) Een goed alternatief is ook een mooi sticker voor je voor/achterkant. Deze heb je in veel verschillende kleuren en sjablonen! En ja ook ongetwijfeld in het roze ;) Succes!

Dat is de nieuwe iPhone 5C (C=color), die is gewoon te koop bij Apple: www.apple.com maar ook bij providers icm met een abbonnement.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100