Zou het kunnen dat mijn moeder op één of andere manier mijn smsen leest, zonder dit op mijn gsm te doen?

Mijn moeder heeft geen vertrouwen in mij, en ik denk dat ze in staat zou zijn om mijn sms'en te lezen. Dit zou niet kunnen op mijn eigen gsm aangezien ze die nooit te pakken krijgt. Kan ze die ook lezen zonder mijn gsm te hebben?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik geloof dat er zo een app is die alle sms'jes doorstuurt naar een email zonder dat je t zelf merkt , zag t laatst op tv maar geen idee hoe het heet of voor welke telefoon. Zou even alle App's checken op je mobiel misschien heeft ze hem ergens tussen verstopt ( als ze al zoiets gedaan heeft ). Op Blackberry kan je bijvoorbeeld App's en mapjes onzichtbaar maken

Als het gaat om het direct ontvangen van het smsje dat jij ontvangt, moet je je telefoon gekloond hebben. Ik ga er maar even vanuit dat je moeder niet weet hoe dit moet (daarvoor moet je immers zeer gespecialiseerde mensen kennen, of natuurlijk zelf zoiemand zijn). Het is mogelijk om smsjes naar een bepaald emailadres te mailen. Maar of het vanzelf kan? Als jij daar geen toestemming voor geeft, kan het in principe niet.

Zoiets is mogelijk. Via mightytext kan je bevoordeeld sms'en versturen van op je pc. Ook enkele andere app's kunnen je gsm weergeven op desktop. Kijk eens bij de google play of er niet iets teveel staat. Want op je slimme gsm kunnen er wrs ook transparante icoontjes staan.

Bronnen:
http://mightytext.net/

Volgensmij kunnen alleen politie en goede hacker dit. Het is wel mogelijk. Als jou moeder erg goed is met computers, misschien is je privacy dan nu wel aan het vergaan!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100