Waar kan ik een usb-kabeltje bestellen, dat specifiek is voor een Samsung Corby txt?

De winkel waar ik het mobieltje gekocht heb, heeft het niet tot mijn grote verbazing. Ik kan het ook niet echt op internet vinden, maar zonder dat usb-kabeltje kan ik bijv. niet muziek erop zetten, of foto's er vanaf halen.

Ik hoop dat iemand mij kan helpen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Eerst dit. PC fabrikanten hebben samen een USB standaard afgesproken. Echter de rest is nog niet zover waardoor je aan de camera- en mobieltjes kant verschillende stekkers hebt zoals Micro-USB (nieuwe standaard), mini-USB. USB A, USB B, Fuji USB enz. Dus niet slim want nu moet de klant maar raden welke kabel past en de winkelier heeft net de verkeerde in voorraad.

Voor zover ik kan nagaan is het een gewoon USB datakabeltje voor randapparatuur dat je nodig hebt. Kan je bij elke PC winkel gewoon krijgen. Toegevoegd na 20 uur: [hoop dat je gezien hebt dat de link naar ebay gaat: Daar kan je hem zo bestellen. Maar zie kabeltje: Lijkt gewoon een USB / micro aansluiting te zijn.

USB kabel is altijd standaard, er is gelukkig niet een customized versie van USB, je heb een aantal soorten stekkertjes, maar als hij past dan heb je de goede... Dus ook bij een Samsung Corby TXT heb je een standaard USB-snoertje... Overal te krijgen...

Meestal, ik zeg meestal, is dat niet nodig. als je aansluitingen kloppen kan je bijna ieder kabeltje gebruiken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100