Welke telefoon is beter: De Samsung galaxy ace of de samsung galaxy gio?

Ik weet niet welke van de twee ik moet kiezen.
Ik vind het belangrijk dat video's goed kunnen afspelen, dat wifi het goed doet, whatsapp er op zit en dat je er muziek op kunt downloaden.
Verder moet de batterij niet snel leeg gaan en het geheugen niet snel vol en uitbreidbaar.
Zo, een hele lijst aan eisen:P
Welke van de 2 is dan beter?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ace is eigenlijk betere vorm van de gio dus als budget geen probleem is ace. Toegevoegd na 2 minuten: Voldoen overigens bijde aan je eisen alleen het interne geheugen van de gio is is best klein maar uitgebreiden met micro Sd kan bij ace trouwens ook.

Ze voldoen beiden aan je wensen, maar ik heb een Gio gehad en vond deze iets minder gebruiksvriendelijk..Het is net waar je waarde aan hecht.

Ze voldoen allebei. Ik heb nu een Samsung galaxy ace. Hij bevalt me goed! De camera is stukke beter dan die van de gio. Ik weet niet of je dat wat uitmaakt;p

"De Samsung Galaxy Gio faalt tussen de Samsung Galaxy Ace en de Samsung Galaxy Mini"

Bronnen:
http://www.galaxy-samsung.nl/gio

De ace heeft een betere camera, een extra sterk scherm en doet langer met de batterij. De gio daarentegen heeft meer verbindingsmogelijkheden en accepteert ook een sdhc (high quality) geheugenkaart, en de ace alleen maar een gewone sd-kaart. Zie voor meer verschillen http://tweakers.net/pricewatch/compare/215/276500;282491/ en kies zelf wat je het belangrijkste vindt. P.S. Ik raad persoonlijk de ace plus aan, maar dat was de vraag niet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100