Al mijn contacten op mijn smartphone zijn opeens (bijna) allemaal weg wat moet ik doen?

Ik wou dus even iemand bellen dus ik druk op mijn contacten, zie ik maar 6 contacten... ik schrok me wel rot omdat ik best wel veel en dierbare mensen in mijn contacten heb.. ik had er normaal rond 50 of zo en nu maar 6. Maar als ik in mijn geschiedenis (van bellen sms enz.) dan zie ik wel gewoon de namen en nummers terwijl ze niet in mijn contacten lijst staan. Ik maak me nu best wel zorgen omdat ik nu ook wat belangrijke nummers kwijt ben. Ik had mijn smartphone bij de Vodafone gekocht ongeveer een jaartje geleden en het gaat om een Samsung Galaxy Gio. Moet ik nu naar Vodafone gaan of zo? Of iets anders?

Toegevoegd na 1 dag:
Nog iets erbij: Als ik bij mijn contacten lijst naar instellingen -> Meer -> Bericht verzenden druk. Dan krijg ik wel gewoon een hele lijst met alle namen die ik hoor te hebben in mijn contacten lijst. alleen.. ik zie geen nummers, alleen namen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hi, Wat gebeurt er wanneer je in de contactenlijst via de Instellingenknop (links onderin) kiest voor Importeren/Exporteren en vervolgens voor Importeren van SIM-kaart? Daarmee behoren jouw contacten weer te worden ingeladen vanuit de SIM-kaart. Met vriendelijke groeten, Alex Samsung WebCare www.samsungworld.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100