Als ik mijn telefoonnummer doorgeef aan een advertentie dat ik een ipad heb gewonnen kunnen er dan mensen geld zomaar van mijn beltegoed afhalen?

Ik heb afgelopen maandag 15,00 euro beltegoed bij telfort gekocht. Ik sms en bel bijna nooit. Ik heb afgelopen maand mijn telefoon nummer bij een site ingevuld dat ik zo een ipad kon winnen. Nu krijg ik telkens smsjes van deze site en is mijn beltegoed al bijna op! weet iemand misschien of dit komt door de site waar ik mijn nummer heb ingevoerd. Kunnen de mensen van die site zomaar geld van mijn beltegoed afhalen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, dat kan, waarschijnlijk heb je niet goed gelezen en stond er echt: een bedrag, bijv 1,50 per ontvangen sms, een goede les voor de volgende keer, ga niet in op dit soort dingen.

Ja, met het sturen van je nummer ga je akkoord met hun voorwaarden. dat zijn een aantal berichtjes per week/maand voor een bepaald bedrag. U had de kleine lettertjes moeten lezen, of de algemene voorwaarden. daar staat zoiets in. Daar moet ook ergens staan hoe je je ervoor kunt afmelden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100