wat is er nieuw/veranderd aan de Iphone 5 vergeleken met de Iphone 4s?

Weet jij het antwoord?

/2500

Langer, dunner en de hardware is verandert om het grafisch sneller, mooier en beter te laten werken. De interface zelf (gebruikerservaring) weinig.

Van alles: Nieuw design van glas en aluminium Langer 4″ display Retina display 18% dunner dan iPhone 4S 20% lichter dan iPhone 4S Verbeterde batterij Camera met panorama functie Snellere (A6) processor Verbeterde audio Kleinere dock-connector Vernieuwde accessoires Voor de uitgebreide uitelg: http://iphone5.nl/nieuws/apple-heeft-iphone-5-gepresenteerd/#retina

Bronnen:
http://iphone5.nl/nieuws/apple-heeft-iphon...

Bij de onderstaande link staat alles. Die had jij ook kunnen vinden alsje " verschillen iphone 4s en 5" had gegoogled

Bronnen:
http://www.portablegear.nl/achtergrond/138...

Uitgebreide uitleg van de verschillen tussen de iPhone 4S en de nieuwe iPhone 5: http://www.mobieletelefoonabonnementenvergelijken.nl/component/content/article/90-iphone-5-in-vergelijking-met-iphone-4s Over het algemeen wordt de iPhone 5 niet als een hele grote verbetering gezien.

Apple is helaas nog niet zo ver dat ze vertellen wat de A6 chipset inhoudt. Gezien de heftige concurrentie en het feit dat anderen dit wel laten weten, ben ik zelf bang voor een teleurstelling. We hebben op de redactie even alle feiten bij elkaar gezocht en op onderstaande link de toestellen naast elkaar gezet. Daarnaast hebben we er ook nog even de Galaxy S III van Samsung bij gezet. Gewoon omdat het kan.

Bronnen:
http://www.gadgetgear.nl/2012/09/vergelijk...

groter scherm (4"), hoger resolutie, beter cpu (A6), meer geheugen (1GB)

Bronnen:
http://www.goedkoop-iphone.nl/iphone-kopen.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100