Goedkoop abonnement op de Samsung Galaxy s3?

Ik wil graag een Samsung Galaxy s3 kopen, maar los zijn ze rond de 500 euro..
Ik heb een krantenwijkje dat tussen de 30 en 40 euro per maand verdiend, dus moet ik wel een abonnement nemen. Ik weet dat je dan achteraf toch duurder uit bent, maar dan betaal je tenminste in stappen.

Weet iemand hier een heel goedkoop abonnement voor de s3?
Het maakt niet uit of er heel weinig bel minuten/sms/geen internet bij zit.


Alvast bedankt! :)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een overzichtje van alle telefoonabonnementen met de Samsung Galaxy s3: http://www.mobieletelefoonabonnementenvergelijken.nl/telefoonabonnementen/samsung-galaxy-s-iii Ik snap wel dat je het nieuwste van het nieuwste wilt hebben, maar zoals gezegd kun je beter een andere telefoon nemen met dat maandinkomen.

De goedkoopste acties icm een Galaxy S3 die ik heb kunnen vinden staan hier: http://www.gsmweb.nl/landing/samsung-galaxy-s3.htm Zoals gezegd, niet echt prijzen waar je blij van gaat worden.

als je tussen de 30-40 euro per maand verdien dan raad ik je niet aan om een galaxy S3 te nemen, spaar er dan voor tot je het volledige bedrag hebt want de kans dat je in betalingsproblemen komt is geheid 100%, of nog beter neem een goedkopere telefoon, de prijzen zien er in het begin altijd mooi uit maar dan komt er nog aansluit kosten bij, telefoon kosten en verloopt je actie en betaal je zo'n hele jaar nog het dubbele bedrag wat je eerst betaalde plus dat je vaak ook nog moet betalen voor zo'n overkill telefoon.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100