Ben ik verplicht om m'n gsm-abonnement bij t-mobile te verlengen, of mag ik deze ook stilzwijgend laten doorlopen?

Ik heb ooit eens gehoord dat een abonnement niet verlengd hoeft te worden als je dit zelf niet wilt. Ik heb namelijk best wel een goedkoop en goed abonnement welke ik zou willen behouden. Deze wordt namelijk niet meer verkocht.

Weet jij het antwoord?

/2500

Zolang dit geen sim only abonnement is ben je duurder uit. Dit komt omdat je bij een normaal telefoon abonnement blijft doorbetalen voor de telefoon als je het abonnement stilzwijgend door laat lopen. Als je het abonnement verlengd kan je dus ook een nieuwe telefoon uitkiezen. Als je telefoon nog prima is, is het verstandig om een sim only abonnement af te sluiten. Vergelijk de prijzen van een sim only abonnement ( http://www.simonlyabonnementmetinternet.nl/ )maar eens met je huidige abonnement. Je zult zien dat je niet goedkoper uit bent.

Nee hoor, gewoon stilzwijgend verlengen, dan hou je wat je hebt. Heb ik ook gedaan bij t-mobile. i150 heb ik, 150 sms, én 150 belminuten, én onbeperkt internet. Maar dus ook geen nieuw toestel. Wil je een nieuw toestel dan móet je een ander abonnement. Of het toestel 100% betalen. Als je nu een goed abonnement hebt, lekker niks doen, het wordt alleen maar duurder als je veranderd.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100