Wat is er zo goed aan een Iphone ?

Het lijkt het meest begerenswaardige telefoon tot op heden, maar ik vind hem wel erg duur. Is hij z'n eigenlijk wel z'n prijs waard of betaal je voor de naam? Heeft ie ook nadelen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Vooral de snelheid en het gebruikersgemak spreken mij tot de voorbeelding! En natuurlijk het super design... Toegevoegd na 3 dagen: En er zijn mega veel Applicaties (apps) voor!

Naar mijn idee is de iPhone alweer een stukje verouderd. Toen 'ie net uitkwam was het state-of-the-art. Met de komst van de 3GS is de iPhone wel een stuk vernieuwd, maar dan alleen qua snelheid. Mijn volgende telefoon word een Android. Ik denk dat daar vooral de toekomst in zit.

Iphone heeft veel functies Muziek, bellen, internet, games, gadgets. Het heeft touch screen en weet wanneer je de Iphone scheef houd. Ik weet de prijs niet meer zeker. Als ik jou was zou ik gewoon een mobieltje kopen en een Ipod touch. De Ipod touch en Iphone zijn bijna het zelfde (vind ik) Met Ipod touch kan je ook spelletjes en muziek luisteren. Alleen niet bellen/smsen en op internet. Het kan zijn dat wat hier boven staat niet helemaal waar is.

Bronnen:
Mijn broer heeft een Iphone

Ha, die Hanson; Wat er heel erg goed is aan de iPhone is de marketing.

Apple verkoop gewoon veel gebakken lucht. Het ziet er prachtig uit, maar technisch gezien? Voor dat geld kun je een veel betere andere telefoon kopen. Bij Apple werkt het, behalve als je het net iets anders wilt, dan kan dat niet,.

De iPhone is qua hardware zeker geen goeie telefoon. De ontvangst is niet altijd even best, de batterij is snel leeg en het abonnement is duur. Daar staat tegenover dat de software super is. Ik ben zelf ontwikkelaar, zowel voor de iPhone als voor Android, en ik kan je verzekeren dat Android de iPhone niet gaat passeren, omdat het besturingssysteem van iPhone *veel* uitgebreider is. Ik zou een eenvoudige telefoon kopen, en daarnaast een iPod Touch voor 179 euro (of zelfs een tweedehands via tweedehandsmac.nl). Dan kun je alle apps die je nodig hebt (er zijn er al 100 duizend) op de Touch zetten. Het feitelijke bellen is op de iPhone toch geen pretje, vanwege de ontvangst en de batterij, dus dat doe je dan met je echte telefoon.

met een iPhone heb je de wereld in je handen

Nadelen zijn er, net zoals alle anderen telefoons. Het voordeel is dat alles wat de Iphone te bieden heeft, makkelijk is. De Iphone staat voor gemak en is logisch. Daar koop je hem voor, niet voor de techniek want die is morgen achterhaald.

Er zijn gewoon zoveel mensen die een iphone of ipod hebben je kan ook over spellen praten dus je kan het niet alleen als mobiele telefoon zien maar ook als ipod sat. Nav. En dat voor 3 tientjes in de week + 100 voor 16gb en 200 voor de 32gb verder is de bouw kwaliteit gewoon perfect is geen gekraak ook niet bij de laptops wel vaak bij andere merken en het design is gewoon mooi.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100