Welke smartphone is ongeveer gelijk aan de iPhone maar dan goedkoper?

Ik ben gewend aan de gebruiksgemakken & apps e.d. van de iPhone maar mijn huidige iPhone houdt er vrijwel meteen mee op als ik op internet ga wat ik zonde vind van mijn Internetbundel. Daarbij is hij ook heeeeel langzaam!
Ik ben op zoek naar een telefoon (smartphone) waarop (ongeveer) net zoveel zit als een iPhone en even handig in gebruik is! Waar je ook ongeveer zoveel handige apps op kunt downloaden als op de iPhone.
Mijn budget gaat tot +- 450 euro. (daarom ook geen nieuwe iPhone)

Toegevoegd na 41 minuten:
500 euro is ook prima :)

Weet jij het antwoord?

/2500

De HTC One S kost €452, heeft een 8MP camera (gelijk aan de iPhone 4S) en Android 4.0 Ice Cream Sandwich met HTC Sense 4.0. Verder heeft dit toestel een 4.3" display (iPhone 4S heeft 3,5"), 16GB intern geheugen en een 1,5GHz dualcore-processor. Kortom; de HTC One S is een goede vervanger voor de Apple iPhone (4S).

De iPhone wordt vaak vergeleken met andere high-end smartphones. Een overzicht ervan: http://www.mobieletelefoonabonnementenvergelijken.nl/telefoon-abonnementen-met-mobiel-internet Maar op die website zijn de telefoons met abonnement. Het lijkt erop dat jij meer op zoek bent naar een los toestel (waarom? dit is meestal duurder). De samsung galaxy s II lijkt me een goede optie, of even wachten op de samsung galaxy s III die binnenkort uit komt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100