Internet/tv/bellen, Kun je kiezen wat je wilt of hangt het af van de plek waar je woont?

Ik ga binnekort verhuizen en ben alles aan het regelen. Nu ben ik op internet aan het zoeken voor een pakket waarmee je kan bellen, tv kan kijken en kunt internetten. Mag/kan je alles kiezen wat er wordt aangeboden of is dit afhankelijk van waar je gaat wonen?
Ik kom in een nieuwbouwbuurt te wonen (Almere Poort) en ze zijn daar bezig met glasvezel. Moet je daarom ook een glasvezel abbonement nemen of kan je ook iets anders kiezen.. ik snap het niet!

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt waarschijnlijk kiezen. Tussen kabel, en dat is in Almere UPC. Kies je voor glas, dan denk ik dat dit wordt verzorgd door http://www.glashart.nl/almere/index.php?pagina=aanbieders Dan wordt het weer ingewikkeld, want welke provider je op het glas wilt hebben, kun je dan ook weer kiezen uit drie aanbieders. Lees verder op de genoemde link.

Je kunt zeker niet alles kiezen als het gaat om TV. Hier in IJsselstein zijn wij gebonden aan caiway helaas, maar internet kun je meestal wel vrij in kiezen, en bellen dus ook. Succes.

Dit is grotendeels afhankelijk van waar je woont. Veel providers hebben slechts een bepaald servicegebied. Meestal kun je maar uit 1 of 2 aanbieders kiezen. Daarom zit er op al die sites ook altijd een postcodecheck. Als er glasvezel ligt kan het zijn dat dit naast de normale lijnen wordt aangelegd, dit hoeft geen beperking te zijn het kan juist erg verrijken. Het is ook vaak dat de lijnen van en naar de huizen nog normale lijnen zijn en vanaf de verdeelstations glasvezel. Om het kort te houden, postcode afhankelijk Vul je postcode op onderstaande site maar eens in en kijk wat er mogelijk is op dit moment.

Bronnen:
http://www.totaalwijzer.nl/

Kijk hier eens http://www.prizewize.nl/tv_internet_en_tel/vergelijk_tv_internet_en_telefonie/

Als er toch glasvezel ligt dan zou ik kiezen voor een internetprovider die ook je TV kan verzorgen. Dit is een stuk goedkoper en een stuk sneller dan via de kabel...

Het hangt er inderdaad wel van af wat ze aanbieden op jouw adres. Ik woonde ooit in the middle of nowhere, en er was maar 1 keuze.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100